Vogëlushët

 

Fëmijët që posa kanë filluar të ecin janë të veshtirë për tu përkujdesur, që të ju ndihmojmë ti kaloni këto vite që nga zemërimet e fëmiut e deri te trajnimi për kohën e toaletit, si dhe rregullimi i parë i shtratit për fëmiun tuaj i cili posa ka filluar të ecë, ne ju ofrojmë plot informacione dhe këshilla për sjelljen e fëmijëve, kthesat me rëndësi, aktivitetet, ushqimin e drejtë, fjetjen, dhe shumë gjëra të tjera si nga mjekët ashtu dhe nga prindërit.