Kush e ndjek zhvillimin e femijes?

konsultorja

Zhvillimi i femijes ndiqet ne radhe te pare nga prinderit dhe nga njerezit e tjere te familjes. Personeli shendetesor duhet te beje c’eshte e mundur per t’i mesuar ata si ta ndjekin dhe si ta vleresojne zhvillimin e femijes.

 

Ne vendin tone, prinderit kane ndihme te gjithanshme per te rritur femije te shendoshe e te zhvilluar mire.

 

Kete ndihme jua japin atyre te gjithe mjeket, i gjithe personeli shendetesor, por ne menyre te vecante konsultoret e femijeve.

 

Konsultoret e femijeve jane hapur jo vetem ne qytet, por edhe ne fshatrat. Sot ne vendin tone nuk ka asnje fshat qe te mos kete konsultoren e femijeve ashtu si ka edhe konsultoren e gruas shtatzene. Ne konsultoret punojne mjeke, infermiere dhe infermiere mami.

 

DETYRAT E KONSULTORES

Leave a Reply

Your email address will not be published.