Category Archives: Ultrazeri

Ultrazeri

Matjet gjatë vizitës me ultrazë

matjet

Çfarë shikon mjeku gjatë vizitës me ultrazë?

Gjatë vizitës së kontrollimit me anë të ultrazërit, shikohen të gjitha pjesët e foshnjes – nga koka gjer te këmbët. Mjeku kontrollon se a i ka foshnja të gjitha që duhet ti ketë dhe a shihet diçka që është jashtë normales. Kontrollon se…Lexo me Teper »

Vizitat e kontrollimit me ultrazë

vizitat_ultrazeVizita e parë me ultrazë

Vizitë e dytë me ultrazë është shumë emocionuese sepse nëna e ardhshme për herë të parë do ta sheh foshnjen e saj e cila duket tashmë si një njeri i vogël

Vizita e parë me ultrazë zakonisht bëhet pas mungesës së menstruacioneve shkaku i vërtetimit të…Lexo me Teper »


Ultratingulli 3D/4D

UT3D4DUltratingulli 3D/4D – një përvojë e veçantë për prindërit e ardhshëm

Monitorimi i shtatzënisë përfshinë kontrollat e rregullta të ultratingullit, të cilat kryhen në mënyrë që të kontrollohet madhësia, dukja dhe përparimi në zhvillimin e bebit, dhe kanë mundësi për të gjetur një regjistrim të përhershëm të fotografuar ose video…Lexo me Teper »


Çfarë është ultrazëri?

ultraze Çfarë është ultrazëri?

Ultrazëri paraqet lëshimin e valëve ultrazanore të frekuencave të larta në mitër. Ato rrefuzohen nga foshnja, dhe mvarësisht se nëpër çfarë dendësie të muskujve kalojnë, atë fotografi ne e marrim. Për shembull, pasi që eshtrat janë dendësi e madhe, ato shihen si një objekt i bardhë, ndërsa…Lexo me Teper »